Foto's 'verdachten' diefstal transportbedrijf Asten plots van Facebook verdwenen

15 augustus 2014 om 17:03
nl
'Levend of dood, het maakt ons niet uit', luidde donderdag nog de oproep op de Facebook-pagina van Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV. Vrijdag zijn de foto's van de 'verdachten' en begeleidende teksten plots verdwenen van de pagina.
Geschreven door

Het transportbedrijf werd eerder deze week bestolen door het bedrijf Miro B.V. uit Den Haag. Het Haagse bedrijf huurde trucks, opleggers en een bakwagen bij het bedrijf en ging er vervolgens met alle voertuigen vandoor.
'Stelen doen we niet'Hoefnagels wond er geen doekjes om op zijn Facebook-pagina: "Bij ons aan de balie op ons kantoor afleveren", zo was te lezen. "Stelen doen we niet bij elkaar als ondernemers, zeker niet bij verhuurders. Want soms pak je dan de verkeerde."
Vrijdag waren de berichten plots verdwenen. Het is niet duidelijk waarom de informatie nu is verdwenen. Sinds vrijdagnacht staat er wel een bericht op de pagina waarin iemand dreigt met een rechtszaak in verband met de wet op de persoonsbescherming.
Landelijke Eenheid politie kijkt meeIn Nederland zijn dit jaar zestien aangiftes van vermiste trucs binnengekomen. De Landelijke Eenheid van de politie gaat kijken of er overeenkomsten zijn bij die diefstallen. Daarna gaat de landelijke politie kijken of de verdwijningen landelijk onderzocht moeten worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.