Meisje (5) verdronken in de Afgedamde Maas bij Andel - Omroep Brabant
Video

Meisje (5) verdronken in de Afgedamde Maas bij Andel

15 augustus 2014 om 21:54
nl
Een meisje van vijf uit Andel is vrijdagavond verdronken toen ze in het water bij de Hoge Maasdijk in haar woonplaats terecht kwam. Hulpdiensten hebben tevergeefs geprobeerd het kind te reanimeren.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zeven toen ze tijdens het spelen in een speeltuin aan de aandacht van volwassenen ontsnapte.
De andere kinderen sloegen alarm bij hun ouders. Buren hebben het meisje uit het water gehaald en eerste hulp verleend. Na de melding kwamen een traumahelikopter, twee ambulances en brandweer naar de Hoge Maasdijk. Ondanks reanimatie overleed het meisje ter plaatse.
De technische recherche heeft onderzoek gedaan. Aan alle betrokkenen is slachtofferhulp aangeboden.
Bloemen en knuffelsVoorbijgangers staan een dag na de trieste gebeurtenis even stil bij de plek waar het gebeurde. Twee meisjes leggen een knuffelbeer op de steiger. ''Ze zat bij ons in de klas. We speelden altijd samen op de speelplaats op school. Ik vind het heel jammer dat ze er nu niet meer is'', vertelt een van de meisjes.
[Tweet:body:https://twitter.com/FerencTriki/status/500621649813966848]
Haar moeder kijkt op een afstandje toe hoe de meiden de knuffel tussen de bloemen leggen. Ze kende als overblijfmoeder het overleden meisje ook goed. ''Het was een leuk meisje met krullend haar. Echt een schatje. Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.''
[Tweet:body:https://twitter.com/Politie_Breda/status/500344299062853635]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.