Loos alarm bij vondst verdacht pakketje in Oss

16 augustus 2014 om 02:59
nl
In de Roëllstraat in Oss werd vrijdagavond een verdachte pakketje aangetroffen. Het zoveelste in Brabant en voor de zoveelste keer was het ook dit keer weer loos alarm.
Geschreven door

Politie, brandweer en de EOD rukken met groot materieel uit. Meldingen van verdachte pakketjes zetten in de meeste gevallen het dagelijks leven op z’n kop. Een dader wordt zelden gevonden. Een aantal verdachte pakketjes op een rij.
WaalwijkIn Waalwijk rinkelden in maart van dit jaar alle alarmbellen. Er was een verdacht pakketje gevonden in de Grotestraat, maar het bleek loos alarm.
Bergen op ZoomBergen op zoom werd in oktober vorig jaar opgeschrikt  door een nepbom. Het ‘explosief’ hield de stad een dag lang stevig in de greep. Het bleek uiteindelijk nepbom van zand met een ontstekingsmechanisme.
EindhovenHet belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan in Eindhoven kreeg een ‘explosieve’ brief. Uit onderzoek bleek dat de brief geen gevaarlijke stoffen bevatte.  
OosterhoutIn juli 2013 stond het centrum van Oosterhout al vroeg op zijn kop. Bij een advocatenkantoor aan de Heuvelstraat stond een koffertje tegen de muur. Vermoedelijk is het koffertje waarin ‘technische spullen’ zaten door iemand verloren.
EindhovenIn het Hof van Eden, een complex voor begeleid wonen in Eindhoven een verdacht pakketje aangetroffen. De Explosieven Opruimingsdienst ruimde het pakketje op. Ook deze inhoud was niet gevaarlijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.