Politie zet in op onderzoek na vondst verdacht pakketje Oss

16 augustus 2014 om 12:29
nl
De politie doet sporen- en buurtonderzoek na de vondst van een verdacht pakketje in Oss vrijdag. Dat laat een woordvoerder zaterdag weten.
Geschreven door

Vrijdagavond rond halfzeven werd er het verdachte pakketje gevonden in de Roëllstraat, een woonwijk in Oss. De hulpdiensten rukten massaal uit en de omgeving werd afgezet. Later bleek dat het niet om een explosief ging.
'Er staken draadjes uit'"Het pakketje was gewikkeld in een witte doek en er staken draadjes uit. Het zag er verdacht uit en daarom werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ingeschakeld.
"Die heeft het pakketje onderzocht", zei een woordvoerder van de politie zaterdagochtend. Medewerkers van de EOD onderzochten van een afstand wat voor soort pakketje het was. Daaruit bleek dat het niet om een explosief ging.
Wat er wel in het pakketje zat, wil de politie niet zeggen. "We gaan sporenonderzoek doen naar de inhoud. Ook gaan we in de buurt op zoek naar meer informatie. Want was het pakketje er bewust achtergelaten of was het misschien afval?", vraagt de politie zich af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.