Opnames westernfilm ‘Brimstone’ van Martin Koolhoven uitgesteld: ‘Het wordt mijn beste film’

16 augustus 2014 om 22:06
nl
De opnames van de westernfilm 'Brimstone' van Martin Koolhoven uit Asten zijn uitgesteld. Dat laat de regisseur weten aan het ANP. Koolhoven dacht dat hij deze zomer al zou kunnen beginnen met de eerste scènes van de Engelstalige western.
Geschreven door

Koolhoven reist met zijn cameraploeg naar Duitsland en Canada om Brimstone op te nemen. "Ik hoop dat ik in februari, dan wel maart zou kunnen gaan draaien", vertelt de regisseur van Oorlogswinter tegen het persbureau. "Ik denk zelf dat dit het beste scenario is dat ik ooit verfilmd heb."
Buitenlandse investeerdersDe regisseur gaat er van uit dat Brimstone zijn beste film wordt. Het is al langer bekend dat Brimstone de duurste film wordt die Koolhoven ooit heeft geregisseerd.
Een deel van het beschikbare budget wordt door enkele buitenlandse investeerders beschikbaar gesteld. Koolhoven vertelt dat hij met die investeerders nog in gesprek is.
Criminele domineeDe gesprekken met de Nederlandse investeerders zijn al rond. "Nu moeten we het nog aankleden, zoals dat heet", vertelt hij. Brimstone vertelt het verhaal van een vrouw die in gevaar komt als ze een criminele dominee ontmoet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.