Dronken meisje (18) rijdt door na auto-ongeluk in Heusden

17 augustus 2014 om 14:33
nl
De politie heeft zaterdagmiddag een dronken 18-jarig meisje uit Veghel aangehouden. Ze zou zijn doorgereden na een botsing in Heusden. Daarna volgde een dollemansrit door Heusden en Heesbeen.
Geschreven door

De Veghelse zou zaterdag rond twee uur 's middags tegen een andere auto zijn gebotst. Dat gebeurde op de kruising van de Vestingsstraat en de N267 in Heusden. De auto van een 63-jarige man uit Heusden raakte daarbij flink beschadigd. De dader reed na de aanrijding gewoon door.
AchtervolgingMensen die getuige waren van de botsing gingen achter de doorrijder aan. Op een gegeven moment zagen ze de automobiliste met een lekke band terug komen rijden. De vrouw reed zonder te stoppen langs de plaats van het ongeluk en draaide de N267 richting Wijk en Aalburg op.
Op de Heesbeenseweg in Heesbeen konden getuigen de vrouw laten stoppen en overdragen aan de politie. Ze werd verhoord op het politiebureau.
Veel te veel gedronkenOp het bureau bleek ook dat ze 1,75 promille alcohol in haar bloed had, bijna negen keer zoveel als op haar leeftijd is toegestaan. Haar rijbewijs is ze voorlopig kwijt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.