Geert Hoes zet na faillissement huis te koop in Boxtel voor een kleine kwart miljoen - Omroep Brabant

Geert Hoes zet na faillissement huis te koop in Boxtel voor een kleine kwart miljoen

18 augustus 2014 om 00:18
nl
Het huis van acteur en televisieproducent Geert Hoes uit Boxtel staat te koop. De acteur kampt al enkele maanden met grote schulden. Ook op dit pand liggen inmiddels drie beslagen van schuldeisers, meldt Bekendeburen.nl.
Geschreven door

Om die reden heeft Hoes zijn huis, dat in het centrum van Boxtel staat, te koop moeten zetten. Voor 225.000 euro - een kleine kwart miljoen - kunnen geïnteresseerden het pand overnemen.
Schiet weinig opDe Boxtelse acteur, die onder meer in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kocht het pand in 2008 voor een bedrag van 240.000 euro. Hij nam volgens Bekendeburen.nl een hypotheek van drie ton en lijkt daarom met de verkoop financieel weinig op te schieten.
Het huis heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter en bestaat uit acht kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Er is ook nog een zonneterras.
Failliet verklaardHoes stond onder meer op de planken met de musical 'De gelaarsde kat'. Daarnaast was hij vorig jaar te zien in The Passion. In 2011 begon Hoes zijn eigen tv-productiemaatschappij, Wellmedia. In mei werd hij door de rechtbank failliet verklaard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.