Drugsverdachte (41) uit Eindhoven rijdt Duitser (27) opzettelijk aan en bedreigt hem met de dood

18 augustus 2014 om 00:44
nl
Een 41-jarige man uit Eindhoven is zondagmiddag in zijn huis aangehouden nadat hij eerder die dag een Duitser opzettelijk had aangereden. Kort daarvoor zou hij het slachtoffer met de dood bedreigd hebben. Bij zijn aanhouding vonden de agenten zakjes cocaïne en ruim tien gram wiet.
Geschreven door

De 27-jarige man uit het Duitse Ottenstein parkeerde zijn auto zondagochtend rond halftwaalf bij een informatiebord aan de Florencelaan in Eindhoven. Kort daarna parkeerde de verdachte zijn auto achter de wagen. Hij stapte uit en begon hard te schreeuwen.
Bedreiging met de doodHij bedreigde het slachtoffer met de dood en schopte tegen zijn auto. Daar bleef het niet bij. De Eindhovenaar stapte vervolgens weer in zijn auto en reed opzettelijk tegen de wagen van de Duitser aan. Vervolgens ging de verdachte er vandoor.
De politie werd ingeschakeld en kon op basis van het kenteken het adres van de dader achterhalen. In het Eindhovense Woensel werd de 41-jarige verdachte opgepakt. De agenten hebben zijn drugs in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.