Tien verdiepingen sjouwen met boodschappen, lift van flatgebouw in Tilburg voorlopig nog kapot

18 augustus 2014 om 17:48
nl
De bewoners van een flat van tien verdiepingen aan het dr. Ahaushof in Tilburg moeten het voorlopig zonder lift stellen. De lift is sinds woensdag buiten gebruik. Dat is voorlopig dus sjouwen met de boodschappen en de koffers.
Geschreven door

Het viel voor een jonge bewoonster niet mee. Ze kwam net terug van vakantie. Met een grote koffer, een kind op de arm en een kinderwagen was de thuiskomt een fikse tegenvaller. "Ik ben boos, vooral omdat het niet de eerste keer is,dat de lift het niet doet", zei ze geïrriteerd.
Monteurs zitten inmiddels te wachten op een bepaald onderdeel en zolang dat niet binnen is moeten de bewoners de trap nemen. Dat valt vooral voor de oudere bewoners niet mee. Ze zijn daarom boos op woningbouwvereniging Tiwos.
Hulp voor de boodschappenEen woordvoerster van de woningbouwvereniging zegt de storing te betreuren. Ze laat weten dat er hard aan wordt gewerkt om het onderdeel zo snel mogelijk in huis te hebben.
Tiwos liet maandag weten dat de monteurs dinsdag of woensdag aan de definitieve reparatie kunnen beginnen. Uiterlijk donderdag moet de lift weer werken.
Intussen sjouwen de bewoners zelf via de trap de spullen omhoog. Mocht boodschappen doen niet lukken dan kunnen ze hulp krijgen van de woningbouwvereniging. Maar dat geldt niet voor jonge mensen met zware koffers...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!