Albert Verlinde blikt terug op commotie na zoen Onno Hoes: ‘Moeilijk dat alles op straat lag'

19 augustus 2014 om 01:44
nl
Tv-presentator Albert Verlinde uit Cromvoirt heeft maandagavond in het programma Linda’s Zomerweek openlijk gereageerd op de affaire die zijn echtgenoot Onno Hoes vorig jaar had. Hoes werd toen zoenend gezien met de 24-jarige Ruud Schepers.
Geschreven door

Normaal gesproken bespreekt Verlinde in zijn programma RTL Boulevard het privéleven van andere bekende Nederlanders. Na de zoen van Hoes met zijn toyboy, stond Verlinde zelf in de schijnwerpers. En daar had de tv-persoonlijkheid moeite mee, liet hij in het programma weten.
'Alles was zo groot geworden'“Ik vond het moeilijker dat iedereen van de affaire wist dan het feit dat Onno vreemd was gegaan. Op een bepaald moment stonden er zes straalwagens van televisiezenders bij een besloten vergadering van Onno. Het was ineens allemaal zo groot geworden”, blikt Verlinde acht maanden later terug.
Sommige mensen spraken dan ook van een koekje van eigen deeg dat het privéleven van Verlinde nu zelf onder een vergrootglas kwam te liggen. “Daar ben je op dat moment helemaal niet mee bezig. Je bent bezig met het redden van je relatie. Alles wat in het nieuws kwam, was voor mij niet nieuw. Na die zoen hebben we meteen uitgesproken dat we met elkaar door wilden gaan.”
Hoes werd vorig jaar

zoenend gezien in een hotellobby met

de 24-jarige Ruud Schepers. Sindsdien werd de burgemeester van Maastricht achtervolgd door affaires. Zo bleek dat hij een foto van zijn ontblote bovenlijf op de homo-ontmoetingsapp Grindr had geplaatst en werd ook duidelijk dat hij nog een tweede liefdesaffaire had. Deze keer met de 25-jarige Danny uit Roosendaal, met wie Hoes

naar eigen zeggen geen seks had.
'Moeilijke relatie'“We hadden die periode een heel moeilijke relatie”, vertelt Verlinde. “We woonden niet meer samen, vervolgens zagen we elkaar alleen in het weekend. Langzaam dreven we steeds verder uit elkaar. Na die zoen wisten we allebei dat het anders moest.”
Nu zijn Hoes en Verlinde weer gelukkig samen. “Het gaat heel goed. We hebben net een heerlijke vakantie gehad samen. Onno is een leuke, lieve vent. Hij is de man met wie ik oud wil worden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.