Sport dinsdag: Weer 'Juve'-speler bij FC Den Bosch, Petrovic naar Servië en Nilis terug bij PSV.

19 augustus 2014 om 08:41
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer; Wéér een Juventus-speler bij FC Den Bosch, Petrovic wordt assistent van Advocaat bij Servië en Nilis gaat weer aan de slag bij PSV.
Geschreven door

FC Den Bosch heeft met Elvis Kabashi (20) de derde huurling van Juventus aan de selectie weten toe te voegen. Eerder huurde FC Den Bosch al Edoardo Ceria en Filippo Penna van Juve. Alle drie de spelers maakten in Italië deel uit van het opleidingsteam van de regerend landskampioen. FC Den Bosch en Juventus hebben al langer een samenwerkingsverband.
Vermeer op proef bij NAC BredaVinnie Vermeer is de komende dagen op proef bij NAC Breda. De 19-jarige middenvelder kan een contract bij de club uit Brabant verdienen. Vermeer genoot zijn opleiding bij PSV en debuteerde op 16-jarige leeftijd in de hoofdmacht van FC Eindhoven.
Petrovic gaat Dick Advocaat achternaZjelko Petrovic is benoemd tot assistent-bondscoach van het nationale elftal van Servië. Hij wordt daar de rechterhand van Dick Advocaat. Dat meldt De Telegraaf. Petrovic heeft als speler van PSV al eerder met Advocaat samengewerkt. Als trainer werkte hij eerder onder meer bij RKC Waalwijk en als assistent van Ruud Gullit, Martin Jol en Guus Hiddink bij Feyenoord, HSV en Anzhi.
Nilis terug bij PSVLuc Nilis gaat weer aan de slag bij PSV. De oud-voetballer gaat bij de jeugd-opleiding individuele trainingen geven. Ook is het de bedoeling dat hij incidenteel gaat meetrainen als spitsen-trainer met de selectie van Phillip Cocu. Luc Nilis speelde bij PSV tussen 1994 en 2000.
Kuipers fluit topperBjörn Kuipers fluit zondag in Amsterdam de topper in de eredivisie tussen koplopers Ajax en PSV. De KNVB wees de wedstrijd dinsdag toe aan de scheidsrechter uit Oldenzaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.