Video

Geblesseerde NAC-speler Tighadouini heeft goede hoop over inzetbaarheid tegen FC Twente

19 augustus 2014 om 15:23
nl
Adnane Tighadouini heeft goede hoop dat hij zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente inzetbaar is. De aanvaller van NAC Breda liep afgelopen zaterdag tegen PSV een enkelblessure op. "Het gaat steeds beter, er is niks beschadigd", aldus de linkerspits.
Geschreven door

Tighadouini liep de blessure al in de tiende minuut van de wedstrijd op. Zijn enkel sloeg 'dubbel', maar hij speelde daarna nog lange tijd door. "Het is natuurlijk een hele mooie wedstrijd en dan wil je er niet zo snel uit", zegt de linkeraanvaller van NAC. "Door de adrenaline kon ik gewoon door. Mijn enkel werd wel steeds wat zwakker. Ik heb het na de rust nog even geprobeerd, maar het ging niet echt."
Na afloop werd de enkel dikker en dikker. Uiteindelijk lijkt het allemaal mee te vallen. Hij hoopt zondag met NAC tegen FC Twente te kunnen spelen. "Mijn gevoel zegt van wel", aldus 'Adje' Tighadouini. "Als het niet elke dag beter ging, had ik een ander gevoel gehad. Ik bekijk het van dag tot dag."
Goed op dreefHet is voor NAC te hopen dat de linkspoot zondag tegen de Tukkers inzetbaar is. Tighadouini was goed op dreef tijdens de eerste twee wedstrijden van de Bredase club. "Klopt, dat wil ik vasthouden. Ik wil belangrijk zijn voor NAC.
Op de vraag of de NAC-fans dit seizoen de ware Tighadouini gaan zien, is het antwoord kort, maar krachtig: "Ja."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.