Wel excuses, maar nog altijd geen bloemetje voor diamanten echtpaar Braat uit Rucphen

19 augustus 2014 om 16:31
nl
Een diamanten bruidspaar uit Rucphen is zeer teleurgesteld in de gemeente en de burgemeester. Nel en Henk Braat kregen bij hun zestigjarig huwelijk geen bloemen van de gemeente. Omdat Henk (86) ernstig ziek is, had Nel (81) aangegeven dat burgemeester De Meer-Mohr beter niet op bezoek kon komen. Dat er dan ook geen cadeautje en een bos bloemen kwamen, viel echter verkeerd. Ze krijgen nu wel een brief met felicitaties en excuses.
Geschreven door

Dochter Monique Braat ondernam meteen actie en belde alsnog met het gemeentehuis in Rucphen. "Dit is werkelijk schandalig. Mijn ouders zijn mensen van een generatie die het zeer op prijs stellen als de gemeente een presentje voor ze heeft op hun 60-jarig huwelijk. Als de Koning en de Commissaris van de Koning dat ook doen, waarom onze eigen gemeente dan niet."

Regels zijn regels.
"Ze waren heel duidelijk. Regels zijn regels”, aldus Braat. “Als de burgemeester niet welkom is, dan ook geen bloemen en cadeaus.”

Monique is boos op de gemeente. Juist omdat haar vader zo ziek is, kan haar moeder wel een beetje aandacht gebruiken. Haar vader Henk ligt thuis in bed in de woonkamer en haar moeder zorgt voor hem. Hij krijgt sondevoeding. Vorige week zondag waren ze 60 jaar getrouwd, de diamanten bruiloft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.