Sport kort: zwemster Van der Zanden in halve finales EK Berlijn, drie PSV'ers in voorselectie Oranje

20 augustus 2014 om 12:25
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor: zwemster Wendy van der Zanden uit Moergestel en voorlopig selectie Nederlands elftal.
Geschreven door

Van der Zanden in halve finales 200 meter wisselslagWendy van der Zanden heeft woensdag bij de Europese zwemkampioenschappen langebaan in Berlijn de halve finales van de 200 meter wisselslag bereikt. De zwemster uit Moergestel kwam in de series tot een tijd van 2.14,61.
Ze kwalificeerde zich hiermee als negende. Van der Zanden slaagde er eerder niet in de finale van de 400 meter wisselslag te halen. De halve eindstrijd van de 200 meter wisselslag staat woensdagavond op het programma.
Depay, Wijnaldum en Zoet in voorselectieBondscoach Guus Hiddink heeft drie PSV'ers opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de oefenwedstrijd tegen Italië en het EK-kwalificatieduel met Tjechië. Dat zijn Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, en Jeroen Zoet. De definitieve selectie wordt op 29 augustus bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.