PSV accepteert uitdaging Ajax om mee te doen aan ALS Ice Bucket Challenge

20 augustus 2014 om 16:11
nl
PSV heeft de uitdaging van Ajax om mee te doen aan de ALS Ice Bucket Challenge, geaccepteerd. Dat heeft PSV-trainer Phillip Cocu woensdagmiddag laten weten tijdens de persconferentie. Bij de zogenaamde Ice Bucket Challenge is het bedoeling om een emmer vol ijswater over jezelf heen gooien.
Geschreven door

Het is een wereldwijde actie waarmee aandacht wordt gevraagd voor de spierziekte ALS. Ook de presentatoren van Omroep Brabant gingen woensdag de uitdaging aan.
Ajax daagt PSV uitOp een Youtube-filmpje is te zien hoe Ajax-aanvoerder Niklas Moisander de selectie van PSV uitdaagt om dezelfde koude douche te ondergaan als de Ajax-spelers.

[Youtube:body:http://youtu.be/MBMlzpLHlcE]
Vervolgens is te zien hoe de gehele selectie van Ajax en ijskoude douche over zich heen krijgt. De spelers gillen het uit van de pijn.
Andere genomineerdenOok de burgemeester van Amsterdam en scheidsrechter Björn Kuipers zijn door Ajax uitgedaagd om mee te doen aan de ALS Ice Bucket Challenge.
PSV speelt zondagmiddag voor de competitie uit tegen Ajax. De wedstrijd begint om kwart voor vijf. Eerder ondergingen commissaris van de Koning Wim van de Donk, dj Tiësto en celebrity Sylvie Meis al een ijsbad.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.