'Jumbo Super Mart Barbie zoekt Jumbo Super Mart Ken voor gratis boodschappen'

20 augustus 2014 om 16:48
nl
Je kunt zuur reageren als je wordt gewezen op een fout of je besluit er juist op een ludieke manier mee om te gaan. Nadat op internet de website Jumbosupermartken.nl was opgedoken, komt Jumbo nu zelf met de website Jumbosupermartbarbie.nl.
Geschreven door

De website Jumbo Super Mart Ken is een parodie op de officiële website van Jumbo. Aanleiding was een drukfout op een kassabon: Jumbo Supermartken. De bedenker neemt de naam heel letterlijk: een olifant met een supermanpak met het gezicht van sportpresentator Mart Smeets, met daarboven op een Ken-speelpop.
Woensdag heeft Jumbo op een ludieke manier gereageerd. Het bedrijf heeft namelijk de website Jumbo Super Mart Barbie gelanceerd, waar Barbie op een olifant in supermanpak met het gezicht van Mart Smeets te zien is. En die Barbie is nu op zoek naar Ken om samen gratis één minuut te winkelen in een van de 450 winkels.
Reactie JumboBeste Jumbo Super Mart Ken,
Ken jij die grappige prins op die blauwe olifant die sprekend op Mart lijkt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Doet Ken eigenlijk wel eens boodschappen? Het lijkt ons namelijk superleuk als we hem mogen uitnodigen om een minuut gratis boodschappen te doen in 1 van onze 450 winkels.
Gewoon als beloning voor de creativiteit. Want zélfs een Jumbo Supermart Ken wel ‘ns een spelfoutje maken.
Het bedrijf stond dinsdagavond in de spotlights op Twitter vanwege de parodie, die volgens de maker is ontstaan door een typefout in het webadres op een kassabonnetje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.