Decibel-bezoeker zoekt ‘lief meisje uit Den Bosch’

20 augustus 2014 om 19:14
nl
Liefde kent geen grenzen. En dus is Pim Merx uit Kerkrade via social media intensief op zoek naar een lieve meid uit Den Bosch. Pim raakte met haar aan de praat na afloop van Decibel Outdoor in Hilvarenbeek.
Geschreven door

Tot zijn spijt vroeg hij niet naar haar naam toen hun wegen zaterdag scheidden. En dus is Pim via de Facebookpagina van Decibel een zoektocht gestart naar het meisje, dat maandag haar verjaardag vierde. Want Pim weet haar naam niet, maar wél wanneer ze jarig is.
Kleine meidHet gaat om een 'kleine meid met lange haren'. Ze droeg een bandje om haar hoofd en heeft 'een getint huidje', volgens Pim. De twee spraken elkaar na afloop van het dancefestival bij de pendelbussen richting Den Bosch.
Waarom Pim met haar in contact wil komen? Ze deed wat met hem, schrijft hij op de pagina. Hij wil haar gigantisch graag weer zien. Het bericht op Facebook is twee dagen na publicatie meer dan honderd keer gedeeld. Genoeg mensen dus die Pim willen helpen. “Aaah! Kei leuk dit! Ik heb het bericht gedeeld”, reageert een meisje onder de oproep. “Het zal vast een leuke meid zijn als je al die moeite doet”, merkt een andere speurneus op.
Wij zoeken mee!Omdat ze blijkbaar zo leuk is, doet Omroep Brabant ook mee met je zoektocht. Want ook wij vinden het zonde dat je de liefde van je leven hebt laten lopen, Pim. Daarom dit bericht. Probeer anders ook eens Hartstocht op Festivals. Misschien vind je haar via die weg wel? Graag worden we in ieder geval op de hoogte gebracht als jullie elkaar hebben gevonden. Dat vinden wij dan weer leuk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.