Bredanaar die met crossmotoren verdween na proefrit opgepakt, mogelijk ook bedrijven opgelicht - Omroep Brabant

Bredanaar die met crossmotoren verdween na proefrit opgepakt, mogelijk ook bedrijven opgelicht

21 augustus 2014 om 10:42
nl
De politie heeft woensdag een Bredanaar (33) opgepakt die wordt verdacht van diefstal van vier crossmotoren. De man zou de tweewielers niet hebben teruggebracht na proefritten. De politie kwam de man op het spoor na diverse tips.
Geschreven door

De man werd woensdagmiddag om twee uur opgepakt in zijn woning in Breda.
Ondernemers opgelichtDe oplichter was ook organisator van een buurtfeest op 9 augustus op een veld in de Scheldestraat in Breda. Daarvoor had hij drank en eten besteld bij ondernemers in de gemeente Breda.
Zij zijn mogelijk gedupeerd door de man en de politie roept op om aangifte te doen. De politie onderzoekt de zaak. Ook een leverancier van een geluidsinstallatie zou zijn gedupeerd door de Bredanaar.
ProefritBij het stelen van de crossmotoren vroeg de man de verkoper naar een adres te komen om daar een proefrit te maken. Als de verkoper in de straat aankwam, deed de man net alsof hij bijvoorbeeld uit een flat kwam lopen. Dit terwijl hij er helemaal niet woonde.
De eerste keer dat de dief toesloeg was in april, in Rijsbergen. Later gebeurde dat nog drie keer in Breda, onder meer in de woonwijk De Heuvel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.