FestyLand in Volkel maakt nieuwe namen bekend: Yellow Claw, Otto Knows en Typhoon - Omroep Brabant

FestyLand in Volkel maakt nieuwe namen bekend: Yellow Claw, Otto Knows en Typhoon

21 augustus 2014 om 00:54
nl
De organisatie van FestyLand in Volkel heeft een aantal nieuwe artiesten bekendgemaakt. De kaartverkoop van Festyland, traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen, start donderdagavond om zeven uur.
Geschreven door

Onder meer dj-collectief Yellow Claw en de Spaanse feestband La Pegatina staan op 10 en 11 oktober op de planken in Volkel.
Otto Knows en rapper TyphoonDaarnaast doen de Zweedse dj Otto Knows, bekend van Million Voices, en rapper Typhoon, die momenteel een hit heeft met Zandloper, FestyLand aan.
Andere bevestigde artiesten zijn Kovacs, Jett Rebel, FeestDJRuud presents Knaltival, Memphis Maniacs, DubVision, Dirtcaps, Festa Orkesta, BZB, Lady Bee, Kenneth G en Mental Theo.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=S8jhXmfdRFY]
KensingtonEerder maakte Festyland al bekend dat de populaire rockband Kensington het festival aandoet. Kensington scoorde dit jaar een grote hit met het Streets. Het pas verschenen album Rivals staat momenteel op nummer 1 van de Album Top 100.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=OoYbO46baX4]
Nieuwe locatieHet is voor het eerst dat het festival zal worden gehouden bij recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De afgelopen zes jaar vond FestyLand plaats op Landgoed Hendrickx, maar de organisatie vond het tijd voor 'een vernieuwd concept' en verhuisde het festivalterrein enkele kilometers verderop.
Vorig jaar trok FestyLand nog een recordaantal van 32.000 bezoekers. Dat kwam toen met name door het grote aantal acts en het goede weer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.