Gewapende overval juwelier 't Goudhuisje in Arendshof Oosterhout: vluchtwagen gevonden in Made

21 augustus 2014 om 12:31 • Aangepast 21 november 2020 om 22:57
nl
Vier mannen hebben donderdagochtend juwelier 't Goudhuisje in winkelcentrum Arendshof in Oosterhout overvallen. Daarbij zijn sieraden buit gemaakt. De vluchtauto van de daders werd 's middags gevonden aan de Kievitstraat in Made. De daders zijn nog voortvluchtig.
Profielfoto van
Geschreven door

Drie overvallers kwamen rond halfelf de zaak binnen. Een vierde dader bleef volgens de politie in een vluchtauto zitten.
PistolenDe overvallers bedreigden het personeel met pistolen en gingen er met sieraden vandoor. Niemand raakte gewond.
Gevlucht in autoDe daders vluchtten na de overval in een auto. De politie verstuurde na de overval een Burgernetbericht. De melding dat de vluchtauto was gevonden in Made kwam om tien over een. De auto stond op het parkeerterrein achter de tennisvelden aan de Kievitstraat.

Wachten op privacy instellingen...

Juwelier vaker doelwitJuwelier 't Goudhuisje is al vaker het doelwit geweest van criminelen. In 2009 probeerden twee mannen op een scooter de zaak te overvallen.
Een vrouw met een rollator was toen getuige van de overval en haalde de sleutel uit de scooter. De overvaller renden vervolgens weg. Toen de mannen daarna een bejaard stel dwongen hun auto af te staan, wisten omstanders hen te overmeesteren.
InbraakEn twee jaar geleden gingen inbrekers er met een flinke buit vandoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.