Schuldeisers zitten achter OPA-oprichter Dick Schouw uit Den Bosch aan

21 augustus 2014 om 13:16
nl
Politicus Dick Schouw uit Den Bosch heeft schuldeisers achter zich aan. Het Utrechtse advocatenbureau Van Zelm zegt nog 60.000 euro van de OPA-oprichter tegoed te hebben.
Geschreven door

Jelle Witvoet van Advocatenbureau Van Zelm uit De Bilt zegt dat het om vorderingen op zijn bedrijven gaat, maar het gaat ook om privévorderingen. Witvoet: "Schouw is twee tot drie jaar klant bij ons geweest, en hij betaalt niet. We procederen zelf en we gaan nu bekijken hoe we kunnen dwingen tot betaling."
Meerdere eisersHet advocatenkantoor weet dat er meerdere partijen zijn die nog geld van Schouw krijgen: "Van één weet ik dat zeker, die vertelde me contact te hebben met anderen", zegt Witvoet donderdag.
Dick Schouw legt uit dat het om kosten gaat die gemaakt zijn in 2009, toen delen van zijn Osse bedrijf Sperry failliet gingen. "We hebben toen gereorganiseerd en alles werd netjes afgewikkeld, er staan alleen nog advocatenkosten open."
'Snel oplossing'Schouw denkt dat het om een veel lager bedrag gaat dan 60.000 euro: "Volgens mij is het niet meer dan 21.000 euro, maar ik weet niet wat ze allemaal bij elkaar hebben opgeteld."
Hij vindt het vervelend dat de kwestie de media heeft gehaald en zegt snel een oplossing te willen vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.