Decibel-bezoeker geeft zoektocht naar 'lief meisje uit Den Bosch' op

21 augustus 2014 om 19:45
nl
Niemand zal betwijfelen dat Pim Merx uit Kerkrade echt zijn best heeft gedaan met het zoeken naar het Bossche meisje dat hij sprak na afloop van Decibel Outdoor in Hilvarenbeek, maar het is hem niet gelukt om haar te vinden. Hij gooit nu de handdoek in de ring, zo zegt hij op Facebook.
Geschreven door

"Hallo iedereen. Bedankt voor het zoeken, maar hier houdt het op! Bedankt allemaal, er bestaat toch nog veel vriendelijkheid en hulp!"
Het meisje meldde zich nietMet die boodschap sluit hij zijn zoektocht, waar inmiddels half Nederland aan meedeed. Onder meer Omroep Brabant en L1 berichtten over de ontmoeting bij Decibel, maar ondanks de aandacht, meldde het meisje zich niet.
Merx had een leuk gesprek met haar na het festival, alleen vergat hij haar naam te vragen. Het gaat om een 'kleine meid met lange haren'. Ze droeg een bandje om haar hoofd en heeft 'een getint huidje', volgens Pim.
Niet hopeloos verliefd"Het is niet dat ik hopeloos verliefd ben, maar ik wilde haar graag nog een keer zien", zo liet Pim weten. Nu ze zich na zoveel aandacht niet gemeld heeft, legt hij zich er maar bij neer dat die ontmoeting er niet meer van gaat komen.
Ondanks de mislukte zoektocht, heeft Pim toch een geweldig weekend gehad in Hilvarenbeek. "Decibel was knallen! Wie ik volgend jaar tegenkom, feest maar even met mij mee. Iedereen is welkom. Dank jullie wel", zo besluit hij zijn bericht op Facebook. Wie weet loopt hij haar volgend jaar weer tegen het lijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.