Phillip Cocu wil niet zeggen wie zondag in PSV-doel staat tegen Ajax

22 augustus 2014 om 17:08
nl
Verdedigt Jeroen Zoet of Remco Pasveer zondag het PSV-doel in de topper tegen Ajax? Daar wilde PSV-coach Phillip Cocu vrijdag geen antwoord op geven. “Bij ons is bekend wie keept”, was het enige wat de trainer kwijt wilde.
Geschreven door

Jeroen Zoet keepte de eerste wedstrijden van het seizoen, maar donderdag tegen Sjachtjor Soligorsk stond plots Remco Pasveer in het PSV-doel. Cocu wilde Pasveer belonen omdat hij zich goed laat zien op de training.
Een dag na die wedstrijd, en twee dagen voor de topper tegen Ajax, zei Cocu dat het niet zo is dat Zoet alle eredivisiewedstrijden keept en Pasveer de rest.
Hoop voor Hiljemark, geen AriasIn de topper tegen Ajax hoopt Cocu gewoon te kunnen beschikken over Oscar Hiljemark. De middenvelder liep tegen Sjachtjor een vleeswond op, maar waarschijnlijk is hij zondag hersteld. "Verder is iedereen goed uit de wedstrijd gekomen", zei de PSV-coach.
Santiago Arias is nog niet helemaal fit, voor hem komt de wedstrijd te vroeg, Jetro Willems zit wel weer bij de selectie.
Ice Bucket ChallengeNa de training van vrijdag deden de PSV-spelers mee aan de Ice Bucket Challenge, waarvoor ze waren uitgedaagd door Ajax. De selectie werd natgespoten door twee crashtenders van de luchtmacht en bedolven onder ijsblokjes.
Na die ijsdouche zijn de spelers snel onder de warme douche gesprongen. Cocu gaat er dan ook niet dat zijn spelers zondag grieperig op het veld van de Amsterdam ArenA staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.