Twee inbrekers in Breda aangehouden na zoekactie

22 augustus 2014 om 16:21
nl
De politie heeft donderdagavond op de Ettensebaan in Breda twee inbrekers aangehouden na een zoekactie.
Geschreven door

Een buurtbewoonster zag rond kwart over acht 's avonds twee mannen rond een vrijstaand huis aan de Effenseweg in Breda lopen. Ze zag dat ze aan de zijkant een raam forceerden, waarna een van hen naar binnen klom.
De vrouw begon te gillen en waarschuwde enkele fietsers die langsreden. De inbrekers liepen weg en stapten in een zwarte Volkswagen Polo met buitenlands kenteken. Een van de getuigen stapte in zijn auto en achtervolgde de inbrekers. Ze reden de snelweg A16 richting Dordrecht op.
Auto op woonboulevardAlle surveillerende eenheden keken vervolgens uit naar de auto. Twee agenten kwamen de inbrekers op de Princenhagelaan tegen, maar raakten de auto kwijt. Op de Kruisvoort werden ze aangesproken door een automobilist die vertelde dat hij op de Woonboulevard bijna van de weg werd gereden door een zwarte auto met buitenlands kenteken.
De auto is vervolgens voor een restaurant op de Woonboulevard gevonden. De twee verdachten waren de weg overgestoken. Na een zoekactie zijn ze aangehouden. Het gaat om twee Chileense mannen van 21 en 23 jaar oud. Ze zitten vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.