Kenners zien PSV niet winnen tegen Ajax

22 augustus 2014 om 19:46
nl
PSV gaat zondag niét winnen in De Arena. Dat denken de analisten van het voetbalprogramma FC Onder Ons en de clubwatchers van de sportredactie van Omroep Brabant.
Geschreven door

Wekelijks voorspellen de FC Onder Ons-analisten, de gast in de uitzending en de Omroep Brabant clubvolgers negen wedstrijden, waaronder die van alle Brabantse clubs in het betaald voetbal. Alleen Sjoerd Mossou verwacht zondag een overwinning van de Eindhovenaren in De Arena.
Geen zege voor NACOok over de kansen op succes voor NAC en Willem II zijn de kenners voorzichtig. Alleen sportjournalist Job van der Zon, die voor Omroep Brabant Willem II volgt, ziet de Tilburgers winnen tegen AZ. Dat NAC drie punten pakt tegen FC Twente gelooft helemaal niemand.
Ooijer verwacht gelijkspelNadat Willem II-aanvoerder Jordens Peters in de eerste uitzending van FC Onder Ons drie wedstrijden goed voorspelde, deed PSV-directeur Toon Gerbrands het vorige week met vier goede prognoses iets beter. André Ooijer, die vrijdag in FC Onder Ons te gast is, denkt dat Ajax en PSV zondag gelijk gaan spelen. Ooijer speelde bij beide clubs. De verdediger verwacht overigens weinig van zijn voorspelling, want: "Ik heb nog nooit een toto helemaal goed gehad."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.