Twee mannen wisselen van shirt na mishandeling in Breda om politie in haar hemd te laten staan

24 augustus 2014 om 13:09
nl
Twee 18-jarige Bredanaars hebben zaterdagnacht geprobeerd de politie op het verkeerde been te zetten na de mishandeling van een vrouw. De vrouw werd mishandeld bij een pinautomaat in de Nieuwstraat in Breda. De dader droeg een opvallend grijs t-shirt met dollartekens daarop. In een nabijgelegen café wisselde hij snel van shirt met een vriend.
Geschreven door

De Bredanaar die het dollarshirt droeg na de wissel werd rond tien over halfeen opgepakt in de Nieuwstraat. Uiteindelijk meldde de dader zich alsnog bij politie, omdat hij niet wilde dat zijn vriend voor de mishandeling zou opdraaien.
In gezicht gespuugd, vrouw spuugt terugHet slachtoffer, een dertigjarige vrouw uit Gorinchem, werd rond halfeen mishandeld bij de pinautomaat in de Nieuwstraat. De jongeman wilde voordringen. Ze zei daar waar wat van, waarna ze door hem in gezicht werd gespuugd.
Ze spuugde terug waarna hij haar in het gezicht sloeg. Ze viel daardoor om tegen de pinautomaat. Ze hield er een pijnlijke opgezwollen linkerwang aan over.
VerdenkingDe 18-jarige Bredenaar die de vrouw geslagen zou hebben wordt nu verdacht van mishandeling. Zijn vriend wordt verdacht van begunstiging vanwege opzettelijk zijn vriend te helpen bij het ontkomen aan de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.