Hanno van Mil (47) al vier maanden vermist, tien andere Brabantse vermissingszaken die nog lopen

24 augustus 2014 om 22:08 • Aangepast 24 april 2020 om 16:35
nl
De familie van de vermiste Hanno van Mil (47) is de wanhoop nabij. Al meer dan vier maanden is er niets meer vernomen van de oud-Tilburger. Hoe triest ook, Hanno is niet de enige uit onze provincie die al voor een lange tijd als vermist staat opgegeven.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Dat blijkt uit openbare gegevens van de politie en TROS Vermist. Omroep Brabant heeft enkele Brabantse vermissingen op een rijtje gezet. De vermissing van Hanno van Mil is momenteel de bekendste. De oud-Tilburger vertrok op 12 april van zijn huis naar een conferentie.
Daar kwam hij nooit aan. Een dag later werd zijn auto gevonden op een parkeerplaats vlak bij de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg. Zaterdag gaf zijn familie aan dat de speurhonden van Signi uit De Rips mogelijk weer worden ingezet voor de zoektocht.
Het overzicht:
Ljiljana Ivkovic (34), laatst gezien in Den BoschDe 34-jarige Ljiljana Ivkovic uit Den Bosch wordt twee maanden vermist. Zij is voor het laatst op woensdag 25 juni 2014 in haar woonplaats gezien. De 34-jarige is naar verluidt op een donkergroene fiets met donkerrode fietstassen vertrokken.
Van Ljiljana is bekend dat ze regelmatig haar moeder in Grave bezoekt. Ze heeft blond haar, is 1 meter 60 lang en heeft een slank postuur.
Montana (3) en Laetitia (5) Reinhard, laatst gezien in Den BoschMontana en Laetitia zijn twee Bossche kinderen die al meer dan twee jaar vermist worden. De kinderen, die ten tijde van de vermissing respectievelijk één en drie jaar oud waren, stonden onder toezicht van Bureau Jeugdzorg.
Volgens de politie zijn ze meegenomen door hun moeder Geovanna Reinhard. De 24-jarige vrouw was mogelijk in het gezelschap van Tarzan Ivanov. Van de twee volwassenen is sinds 2012 niets meer vernomen.
Hamidou Diallo (12), laatst gezien in UdenDe twaalfjarige Hamidou Diallo en zijn broertje Saifoulahi (13) zijn drie jaar geleden na een bezoek aan hun ouders niet teruggebracht naar Jeugdzorg. Volgens de politie zijn de ouders op zaterdag 30 juli 2011 vertrokken in een grijze Peugeot 306. Kentekennummer is XH-JV-96.
Hamidou droeg op het moment van zijn een vermissing een blauwe spijkerbroek, een zwart trainingsjasje, een rood petje en sandalen. Beide jongens hebben een normaal postuur.
James Patrick Grealis, laatst gezien in Breda De 30-jarige James Patrick Grealis heeft op 23 oktober 2008 voor het laatst contact gehad met zijn familie in Ierland. In Breda is hij vlak voor zijn vermissing nog gezien. Zijn familie wilde in 2013 juridische stappen nemen tegen de Bredase politie.
James heeft rood krullend haar, een slank postuur en brede schouders. Hij draagt vaak een spijkerbroek, t-shirts en een trui met capuchon. Op Facebook is een pagina gemaakt over zijn langdurige vermissing.
Rachid el Oiryachi. laatst gezien in BoxtelIn 1998 werd Rachid el Oiryachi voor het laatst gezien in Boxtel. Hij is van Marokkaanse komaf. Rachid heeft een litteken op zijn borst. De politie hield in 2002 en 2003 in verband met deze zaak enkele mensen aan, maar die zijn uiteindelijk allemaal vrijgelaten.
De zaak werd op 10 december 2001 onder de aandacht gebracht in een tv-uitzending van Opsporing Verzocht.
Jonathan Timmer, laatst gezien in Son en BreugelJonathan Timmer was nog maar één jaar toen hij in 2005 door zijn moeder werd meegenomen naar Cuba. Ze zou de voogdij over het kind hebben verloren.
Jonathan is momenteel tien jaar oud en heeft donkerblond haar en bruine ogen.
Antonio Paim, laatst gezien in EindhovenDe familie van Antonio Paim heeft sinds 2007 niets meer van hem vernomen. Hij is voor het laatst in Eindhoven gezien. Antonio was toen gekleed in een bruine jas, blauwe spijkerbroek en witte Nike sportschoenen.
Erica Montens (30), laatst gezien in TilburgDe 30-jarige Erica Montens is in juni voor het laatst gezien in Tilburg. Ze is weggelopen uit de instelling waar zij verbleef. Daarna is er niets meer van haar vernomen. Erica is 1,70 meter lang, heeft zwart haar en bruine ogen.
Sennah Al Amidi (18), laatst gezien in BudelHet inmiddels 18-jarige meisje Sennah werd samen met haar broertje Amar (15) in 2003 ontvoerd door hun vader. Ze zijn naar alle waarschijnlijkheid meegenomen naar Irak. Sennah heeft bruin haar en bruine ogen. Ook haar broertje heeft bruin haar.
Behalve de vermiste kinderen staat er nog één opmerkelijke zaak open bij de politie, die van een pasgeboren meisje dat in 2005 in een toiletruimte in het Eindhovense Catharina Ziekenhuis werd gevonden. Tot op heden tast de politie in het duister over wie en waar haar ouders zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.