Ook Guus Meeuwis nat voor ALS Ice Bucket Challenge: ‘Ik nomineer Cocu, want die zag ik weglopen’

25 augustus 2014 om 01:37 • Aangepast 24 april 2020 om 16:35
nl
Met twee nominaties op zak kon Guus Meeuwis er niet meer onderuit. Al zittend op een schommel kreeg de Tilburgse artiest dit weekend twee emmers met ijskoud water over zich heen. Dit in het kader van de wereldberoemde ‘Ice Bucket Challenge’.
Geschreven door

De ‘uitdaging’ houdt in dat je binnen 24 uur een emmer met ijswater over je hoofd giet en een video daarvan op internet publiceert. Doe je dat niet, moet je geld overmaken. De realiteit is dat de meesten dit beide doen.
Stiekem weggelopenEen kletsnatte Meeuwis nomineerde in de video Linda de Mol, Paul de Leeuw en Phillip Cocu. De PSV-trainer zou tijdens de grootse Ice Bucket Challenge op trainingscomplex De Herdgang stiekem weggelopen zijn, vertelt de zanger in de video op Facebook.
Meeuwis werd afgelopen week genomineerd door de Eindhovense club en door Commissaris van de Koning Wim van de Donk. De video van Meeuwis op Facebook is al meer dan tienduizend keer geliket.[YouTube:body:http://youtu.be/fTd5T4rZEBg]
Brabantse deelnemersTig bekende en onbekende Brabanders hebben al meegedaan aan de Ice Bucket Challenge, onder wie dj Tiësto, Sylvie Meis en Jeroen van Koningsbrugge.
Ook diverse Omroep Brabant-presentatoren gooiden zichzelf nat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.