Voetballer Género Zeefuik baalt van Willem II

25 augustus 2014 om 17:32
nl
Género Zeefuik baalt van zijn mislukte overgang naar Willem II. De Tilburgse club wilde de aanvaller op huurbasis overnemen van FC Groningen, maar de oud-speler van PSV kwam niet door de medische keuring.
Geschreven door

Zeefuik kampt nog met naweeën van een liesblessure, maar hijzelf beweert weer helemaal fit te zijn. "Uit de test bleek dat er nog wat irritatie is, maar ik voel me prima."
Geen extra testenWillem II wilde deze week nog extra testen uitvoeren, maar dat zag FC Groningen niet zitten. De aanvaller trainde vanmorgen weer mee in Groningen, waar hij dit seizoen waarschijnlijk niet aan spelen toe komt.
"Ik baal er van, want ik had verwacht dat ik een heel seizoen zou spelen bij Willem II. Hier ga ik mijn kansen niet krijgen. Ik had me graag willen bewijzen in Tilburg. Het doet pijn, maar het is niet anders."
Keihard trainenZeefuik hoopt dat er in deze laatste week van de transferperiode nog een club komt voor hem. "Zo niet, dan ga ik keihard trainen tot aan de winterstop en dan zien we wel waar het schip strandt. Het liefst blijf ik nog een jaar in Nederland om daarna de stap te maken naar het buitenland."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.