Video

Lichaam dode vrouw Aalst lag in foetushouding in vrieskist, ook honden gedood

25 augustus 2014 om 20:10
nl
Het lichaam van de dode vrouw dat begin augustus werd gevonden in een huis aan de Ericalaan in Aalst, zat in een vrieskist. De vrouw lag in foetushouding in de diepvries. Dat bevestigen bronnen rond het onderzoek aan Omroep Brabant. In een tweede vrieskist zaten de stoffelijke resten van haar twee honden.
Geschreven door

De 66-jarige vrouw werd op donderdag 7 augustus dood gevonden in haar huis aan de Ericalaan in Aalst. Haar lichaam werd ontdekt nadat de vrouw niet opendeed voor een medewerkster van de trombosedienst. De vrouw had in december een hersenbloeding gehad.
Twee vrieskistenDe medewerkster van de trombosedienst waarschuwde de huisarts, die vervolgens de politie inschakelde. De politie deed in het huis de gruwelijke vondst. In een diepvrieskist zat het lichaam van de vrouw, in een andere haar twee honden.
Tijdens het onderzoek na de vondst van het lichaam takelde de politie de twee diepvrieskisten uit het huis aan de Ericalaan. Die werden vervolgens opgehaald door een koelwagen van een uitvaartonderneming.
Zoon is verdachteDe 40-jarige zoon van de bewoonster is meteen als verdachte aangehouden. Justitie sluit niet uit dat hij zijn moeder op haar eigen verzoek om het leven heeft gebracht, zo werd maandag bekend. De zoon wordt officieel verdacht van moord of levensbeëindiging op verzoek. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.
Buurtbewoners vertelden kort na de vondst dat de vrouw een teruggetrokken bestaan leidde. Zij zeiden ook al dat de vrouw twee honden had. De beesten zorgden in het verleden voor veel overlast. De laatste dagen voor de vondst waren de honden niet meer te horen geweest in de buurt. Daaruit concludeerden buurtbewoners dat de honden ook gedood waren. Dat blijkt nu dus te kloppen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.