Gratis af te halen: bijna antieke trouwjurk in Den Bosch

25 augustus 2014 om 19:37
nl
Net niet genoeg geld voor een nieuwe trouwjurk, maar je wil er toch gelikt uitzien op je bruiloft? Dan heeft IngeDinge tweedekans in Den Bosch misschien wel de oplossing. Daar is namelijk gratis een bijna antieke trouwjurk af te halen. Maar daar moeten geïnteresseerden nog wel iets voor doen.
Geschreven door

Eigenaresse Inge Jeunink verkoopt normaal gesproken alle tweedehands kleding in haar winkel. Maar deze 48 jaar oude bruidsjurk wil ze schenken aan een goed doel.
Meeste likes wintBelangstellenden kunnen hun goede doel aanmelden via de Facebookpagina van Jeunink. ''Niet iedereen kan zich een trouwjurk permitteren. Bij de kledingbank komen soms gezinnen die van dertig euro per week moeten rondkomen'', vertelt de eigenaresse van de winkel.
Daarom wil Jeunink de jurk schenken aan een goed doel. ''Iedereen mag meedoen. Bijvoorbeeld iemand die gaat trouwen maar weinig geld heeft, of een lokale toneelvereniging. Diegene met de meeste likes op Facebook krijgt de jurk inclusief handschoenen, sluier en handtas.''
IngeDinge tweedekansBij IngeDinge tweedekans kleding aan de Kooikersweg in ’s-Hertogenbosch kunnen mensen voor weinig geld tweedehands kleding kopen. Elke maandag staat de winkel geheel ter beschikking van Stichting kledingbank ‘s-Hertogenbosch.
Gezinnen met weinig geld mogen er dan op afspraak en onder begeleiding van vrijwilligers een gratis basisgarderobe uitzoeken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.