Line-up FestyLand krijgt vorm: De Staat, Lucas Hamming en Bells of Youth naar Volkel

25 augustus 2014 om 20:35
nl
De Nijmeegse rockband De Staat geeft dit jaar een optreden op het tweedaagse festival FestyLand in Volkel. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. Ook diskjockey The Flexican staat in oktober met MC Sef op de planken.
Geschreven door

De kaartverkoop van Festyland, traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen, is afgelopen donderdagavond van start gegaan. Dit jaar vindt het feest niet plaats op Landgoed Hendrickx, maar op het terrein van recreatiepark Hemelrijk in Volkel.
Bells of Youth en Boaz van de BeatzAndere bands die maandagmiddag werden aangekondigd zijn Bells of Youth, Ferreck Dawn, REX PHARAO en Boaz van de Beatz. Eerder werden feestband La Pegatina en rockbands Navarone en Kensington aan het affiche toegevoegd.[YouTube:body:http://youtu.be/54CkdT5QznQ]
'Vernieuwend concept'De organisatie achter het festival vond het tijd voor 'een vernieuwd concept' en verhuisde het festivalterrein enkele kilometers verderop. Het festival vindt op 10 en 11 oktober plaats.
Vorig jaar had FestyLand een recordaantal van 32.000 bezoekers. Dat kwam toen met name door het grote aantal acts en het goede weer.[YouTube:body:http://youtu.be/JGgCUohH9D0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.