'Precies 24 uur voor brand bij tankstation Tamoil ook brand in ander tankstation Eindhoven' - Omroep Brabant

'Precies 24 uur voor brand bij tankstation Tamoil ook brand in ander tankstation Eindhoven'

26 augustus 2014 om 10:15
nl
Toeval of niet, 24 uur voor de verwoestende brand in het Tamoil-tankstation in Eindhoven, woedde er ook brand in de winkel van tankstation Avia aan de Hastelweg in Eindhoven. Dat weet het Eindhovens Dagblad.
Geschreven door

Uit bewakingsbeelden zou blijken dat het gaat om brandstichting, schrijft het ED. Op de site van de krant vertelt exploitante Anouska Kochx hoe op de beelden te zien is dat de brandstichter het rolluik forceert en brandstof naar binnen gooit op de mat voor de deur.
Geblust door agentenVrijdagnacht om 3.39 uur werd de brand bij tankstation Avia gemeld. Om 3.44 uur zaterdagnacht werd de brand bij de Tamoil aan de Eerste Lieven de Keylaan gemeld. De brand aan de Hastelweg werd geblust door twee passerende motoragenten.
LEES OOK: Wat gebeurt er als er een tankstation in brand vliegt?
De politie legt nog geen link tussen de twee branden in de tankstations. "We gaan vooralsnog uit van twee incidenten", legt politievoorlichter Dion Luijten uit. "Als we in de loop van het onderzoek daar aanwijzingen toe hebben, kunnen we eventueel verbanden leggen."
Ondertussen blijft de winkel van het Avia-tankstation in het Eindhovense stadsdeel Strijp door de schade voorlopig wel even dicht. Er kan nog wel getankt worden, laat Kochx weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.