VDL Groep Eindhoven heet 10.000ste medewerker welkom: ‘Mijlpaal in onze geschiedenis’

27 augustus 2014 om 15:22
nl
VDL Groep in Eindhoven heeft woensdag haar 10.000ste werknemer welkom geheten. De 27-jarige Stef de Swart wordt in het zonnetje gezet. Hij komt over van productieautomatiseerder VDL Steelweld uit Breda. “Dit is een mijlpaal in onze geschiedenis en een mooi moment om hier even bij stil te staan”, vertelt directeur Wim van der Leegte.
Geschreven door

VDL Groep werd in 1953 opgericht in Eindhoven. Het bedrijf, dat momenteel bussen en personenauto’s produceert, had toen vijf werknemers in dienst. “Inmiddels bestaat onze groep uit 84 bedrijven, verspreid over negentien landen”, spreekt de directeur tevreden.
Diner voor twee personenDe 10.000ste medewerker moet natuurlijk wel even in het zonnetje worden gezet. “De Swart heeft een bloemetje en een diner voor twee personen gekregen”, laat Van der Leegte weten.
Het Eindhovense bedrijf heeft een sterke eerste helft van het jaar achter de rug. De nettowinst van het bedrijf verdubbelde. Dat komt voor een belangrijk deel door de productie van MINI's in de overgenomen NedCar-fabriek in Born.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.