Geboortekaartjes voorspellen naam tweede kind Gers Pardoel: Rijk, Lood en Proud

28 augustus 2014 om 16:28
nl
Spannende maanden voor de Tilburgse Gers Pardoel en zijn vriendin Selina: het stel verwacht een tweede kind. Voor de rest van het land is het vooral spannend hoe het broertje van ‘Goud’ gaat heten: de pasgeborene maakte furore op social media met zijn ongewone naam. Hoe zal het tweede kind heten?
Geschreven door

Om die vraag te kunnen beantwoorden, vroegen we geboortjekaartjesmakers een gok te doen - uiteraard aan de hand van geboortekaartjes. Het resultaat varieert.
Geen bling, wel gekkigheidTussen de geboortekaartjes treffen we geen bling aan; de kaartjes van die tot nu toe binnenkomen, zijn sereen vormgegeven met rustgevende kleuren. Gouden kettingen en tanden blijven uit. De namen zijn wel wat spectaculairder.
Volgens vormgever Leonne Albers van Hippe-geboortekaartjes.nl behoren onder meer King, Rijk, Snow, Rover of Proud tot de mogelijkheden. De vormgevers van Poobies.nl zetten hun geld in op Lood (de naam, niet het element). Het eindresultaat is te zien in de slideshow (klik op de foto boven het bericht).
Tweede kindHet is nog niet duidelijk of Goud een broertje of zusje krijgt. De meeste geboortekaartjes lijken te gokken op een zoontje, maar zeker is dat natuurlijk allerminst.
De enige die daarover duidelijkheid kan verschaffen, is de Tilburger zelf. "Maar we houden het nog even geheim", zei de rapper daar dinsdag over in RTL Boulevard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.