Video

Tuincentra Coppelmans in Brabant al in kerstsfeer

27 augustus 2014 om 17:45
nl
Terwijl het buiten zomer is en het zonnetje schijnt, zitten ze bij de tuincentra van Coppelmans in Brabant al tussen de kerstballen. Sinds begin deze maand wordt de kerstshow opgebouwd. Op 1 oktober gaat die open voor het publiek.
Geschreven door

“Wij willen een kwalitatief goede kerstshow neerzetten en daar heb je veel tijd voor nodig”, zegt Patrick Coppelmans. Hij verbaast zich er zelf ieder jaar weer over dat de klanten toch in oktober al massaal komen kijken.
De kerstshow van Coppelmans is voor veel mensen een uitje. Vorig jaar kreeg het Brabantse bedrijf van consumenten de prijs van beste kerstshow.
Sfeer makenVoor Anja Coppelmans is het vooral een uitdaging om sfeer te creëren. Dat ze al in augustus tussen de kerstballen staat, maakt haar niets uit. “Als ik naar buiten loop, is het weer zomer. Binnen gaat het om de gezellige sfeer. Ik ben er bijna heel het jaar mee bezig."
De wat chiquere kleuren zoals turquoise zijn dit jaar 'in', weet Anja Coppelmans. Verder doen de traditionele kleuren als rood en groen het natuurlijk altijd goed.  
Eerst SinterklaasDe klanten die woensdagmiddag bij het tuincentrum in Nuenen komen, vinden het nog veel te vroeg voor een kerstshow. “Eerst maar een Sinterklaas en dan pas Kerst“, is een veelgehoorde opmerking. Een man moet nog niet aan kerst denken: ”Ik hoop nog een beetje van de zomer te kunnen genieten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.