Verkeersbordendieven slaan voor de vierde keer toe in Heeze-Leende

27 augustus 2014 om 17:48
nl
In Heeze zijn in de nacht van dinsdag op woensdag 22 verkeersborden gestolen. De borden die zijn meegenomen stonden langs de Somerenseweg en de Sterkselseweg. Het is sinds begin juli al de vierde keer dat dieven op deze manier toeslaan in de gemeente Heeze-Leende.
Geschreven door

Eerder ging het ook al om diefstal van verkeersborden aan de Somerenseweg en Sterkelseweg. Daarnaast was het twee keer raak in Sterksel. Dit aan de Vlaamseweg en op de kruising Kloosterlaan-Beukenlaan. Het gaat hier meestal om donkere stukken weg. De gemeente Heeze-Leende schat de totale schade van de diefstallen op vijfduizend euro. De gemeente vraagt inwoners contact op te nemen met de politie wanneer ze iets verdachts zien. Zo hoopt Heeze-Leende de diefstal van verkeersborden te kunnen stoppen.
Eerder ook raakIn Someren was het begin augustus ook raak. Daar werden 35 verkeersborden meegenomen. Nog wat eerder in juni sloegen verkeersbordendieven rond de gemeenten Asten en Gemert-Bakel toe. Er werden tachtig verkeersborden gestolen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.