Sport donderdag: Muskens naar achtste finales WK badminton, Boom kopman in Plouay

28 augustus 2014 om 13:37
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: badmintonster Eefje Muskens uit Goirle.
Geschreven door

Muskens naar achtste finales WK badmintonEefje Muskens uit Goirle heeft bij het WK badminton in Denemarken de achtste finales gehaald bij het vrouwendubbel. Met Selena Piek versloeg de Goirlese het koppel Hui Ern Ng en Hui Lin Ng uit Maleisië. Het werd 21-17 en 22-20. In de volgende ronde is het als nummer 8 geplaatste Chinese duo Ying Luo/Yu Luo de tegenstander.
Boom een van de drie kopmannen in PlouayLars Boom is een van de drie kopmannen van Belkin die zondag start bij de Grand Prix Ouest France-Plouay. Bram Tankink en de Noor Lars Petter Nordhaug zijn de andere twee renners met een beschermde status.
Zilver voor para dressuurteam op WKHet Nederlandse para dressuurteam, met Sanne Voets uit Berghem binnen de gelederen, heeft een zilveren medaille gehaald op het WK. Het team liet Duitsland achter zich, maar moest Groot-Brittannië voor zich dulden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.