Willem II-aanwinst Armenteros niet inzetbaar tegen Go Ahead, ook Dijks onderweg naar Tilburg

28 augustus 2014 om 15:10 • Aangepast 21 november 2020 om 22:49
nl
Willem II kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles nog niet beschikken over Samuel Armenteros. De Tilburgers krijgen hun nieuwe aanwinst niet op tijd aangemeld bij de KNVB, tot verdriet van trainer Jurgen Streppel. "Ik ben zwaar teleurgesteld."
Profielfoto van
Geschreven door

Willem II huurt de 24-jarige Armenteros van de Belgische topclub Anderlecht. Hij vervangt de naar FC Utrecht vertrokken Ruud Boymans. Omdat beide clubs de transfer nog niet hebben afgerond, is Armenteros nog niet inzetbaar.
'Zwaar teleurgesteld'"Laten we het er maar op houden dat het net niet gelukt is om hem op tijd over te schrijven. Dan beschadig ik ook niemand. En dan doel ik niet op mensen binnen deze club. Maar ik ben zwaar teleurgesteld", zo uit trainer Jurgen Streppel zijn ongenoegen over de gang van zaken.

Wachten op privacy instellingen...

Armenteros zelf wil in Tilburg een moeilijke periode achter zich laten. In Brussel was hij op een zijspoor beland. "Ik ben hier gekomen om op mijn favoriete plek te spelen. Ik heb lang niet in de spits gestaan. Ik praat liever niet meer over België, maar het had niet met het sportieve te maken. Ik kan nu vooruit kijken en weer plezier vinden. Ik ben blij dat ik daar weg ben."
Dijks onderweg naar TilburgWillem II is ook bezig om Mitchell Dijks naar Tilburg te halen. Voor de verdediger van Ajax ligt een contract voor twee jaar klaar. Vorig jaar werd Dijks verhuurd aan SC Heerenveen. Streppel verwacht dat de deal vrijdagochtend rond gaat komen.
Ook Andrade niet inzetbaarDe afwezigheid van Armenteros is voor Willem II een aderlating. De club moet het vrijdag namelijk ook stellen zonder Bruno Andrade. De Braziliaanse aanvaller kampt met een kuitblessure.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.