Onbekenden gooien gevaarlijke stoffen in chalet De Bergen in Wanroij, bewoner onwel naar ziekenhuis

28 augustus 2014 om 17:46 • Aangepast 21 november 2020 om 22:49
nl
In een chalet op camping De Bergen in Wanroij zijn donderdagmiddag gevaarlijke chemicaliën naar binnen gegooid door onbekenden. De bewoner van het chalet raakte onwel en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Twee andere bewoners zijn ter controle naar de huisarts gegaan.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie, brandweer en een adviseur gevaarlijke stoffen waren aanwezig om assistentie te verlenen. De bewoner, een man uit Helmond, was niet thuis toen de chemicaliën naar binnen werden gegooid.
'Bedreigende teksten'Toen hij even later samen met twee anderen in het chalet kwam, rook hij een sterke geur en raakte hij even onwel. Volgens omstanders zouden er bedreigende teksten op de muren van het chalet geschreven zijn. Het chalet is met rode linten afgezet.
De officier van dienst is ook aanwezig. Een speciaal team is momenteel bezig om de gevaarlijke stoffen op te ruimen. Volgens omstanders zou het onder andere om zoutzuur gaan. Mogelijk moet het chalet gesloopt worden omdat er bijtende stoffen in de grond terecht zijn gekomen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.