Buurman steelt koper van afgebrand Tamoil-terrein Eindhoven

29 augustus 2014 om 11:00
nl
De buurman van het tankstation Tamoil, dat afgelopen weekend in vlammen opging, is door de politie opgepakt. Hij wilde met een vriend koper stelen van het afgezette terrein.
Geschreven door

Iemand zag de twee mannen 's nachts het terrein aan de Eerste Lieven de Keylaan op gaan en daar later met spullen weer vanaf komen. De getuige waarschuwde de politie.
De politie vond in het bijna afgebroken gebouw enkele tassen met koperen pijpen. Ook lagen er meer pijpen klaar. Agenten hielden later de 26-jarige buurman en zijn 27-jarige vriend in hun huis aan voor koperdiefstal.
Veel schade door brandHet tankstation van Tamoil ging zaterdagnacht in vlammen op door een grote brand, die vermoedelijk was ontstaan in de winkel van het station. Het vuur sloeg vervolgens over naar een naastgelegen outletwinkel en een flat, die door de schade tegen de vlakte moet.
De politie heeft aanwijzingen dat de brand bij Tamoil is aangestoken. De directie van Tamoil deed maandag op advies van de politie al aangifte van brandstichting.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.