Video

Massale belangstelling bij uitvaart volkszanger Jeroen Spierenburg (38) uit Etten-Leur

29 augustus 2014 om 14:36
nl
Onder massale belangstelling is vrijdagmiddag in crematorium Zuylen in Breda de uitvaartdienst gehouden van volkszanger Jeroen Spierenburg uit Etten-Leur.
Geschreven door

'Dames en heren, hier is Jeroen Spierenburg!', zo werd de volkszanger vrijdagmiddag om twee uur, aan het begin van de dienst in het crematorium, nog één keer als een ster aangekondigd. Daarna werd de kist met de 'ras-entertainer' de aula binnengebracht, begeleid door zijn lied 'Wat moet ik beginnen?'.
'Eeuwige glimlach'Jeroen stond tijdens de ceremonie in de spotlight waarop zijn vriendin Ingrid eerder deze week had gehoopt. Zijn vriendin, ouders, broer, vrienden en collega's prezen de zanger onder meer om zijn 'eeuwige glimlach' en mooie gezellige muziek. Het was de muziek van Jeroen die tijdens de emotionele afscheidsdienst de stilte brak.
De ceremonie werd afgesloten met de lijfspreuk van Jeroen: 'Het komt goed..., doe ik'. Gevolgd door zijn laatste hit: 'Nu leef ik m'n leven'.
Honderden belangstellendenEnkele honderden belangstellenden onder wie veel fans van de 38-jarige zanger waren aanwezig. Het uitvaartcentrum zette vanwege de drukte een scherm neer in de koffiekamer waarop de ceremonie te zien was. De uitvaartdienst kon ook gevolgd worden via de website van uitvaartcentrum Zuylen.
Jeroen Spierenburg overleed maandag als gevolg van een auto-ongeluk bij Terheijden. Hij laat vriendin en dochtertje achter.
Hart voor MuziekDe zanger was bij Omroep Brabant regelmatig te zien in het tv-programma Hart voor Muziek en te beluisteren op het internetkanaal van Café De Zachte G.
[Youtube:body:http://youtu.be/005sa39lmwY][Youtube:body:http://youtu.be/JI2YU96XU-U][Youtube:body:http://youtu.be/iXq8RmSRcH4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.