Militairen dragen kist MH17-slachtoffer Erik Vleesenbeek bij uitvaart in Bergen op Zoom

29 augustus 2014 om 15:36
nl
Ruim duizend mensen hebben vrijdag de uitvaart van Erik Vleesenbeek uit Bergen op Zoom bijgewoond. Vleesenbeek was een van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne. Op verzoek van de familie droegen militairen de kist, net als bij de ceremonie op vliegbasis Eindhoven.
Geschreven door

De dienst begon vrijdagmiddag om twee uur in de aula van crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom. Er waren duizend genodigden, maar de dienst was openbaar.
'Hij was geliefd'Erik Vleesenbeek zat samen met zijn vriendin Lieke Gianotten uit Ridderkerk in het vliegtuig. "Erik was een heel lief persoon en overal bij betrokken. Hij deed nooit iets kwaads of stoms. Hij was ook heel geliefd als leraar. We waren erg trots op hem", zo vertelde zijn zwager Jeffrey Scheffers.
Scheffers is dj onder de naam Skefdeluxe en hij organiseert feesten. Zaterdag staat het feest Pluk de Nacht in gebouw T in Bergen op Zoom deels in het teken van zijn overleden schoonbroer en diens vriendin.
Speciale dj-avondVoordat Scheffers gaat draaien, wordt een minuut stilte gehouden. Ook werkte hij de afgelopen tijd aan iets speciaals voor het omgekomen stel. Hun foto komt op vijf meter hoogte in de zaal te hangen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.