Sport vrijdag: Elson Hooi mag niet weg bij NAC, Mitchell Dijks naar Willem II - Omroep Brabant

Sport vrijdag: Elson Hooi mag niet weg bij NAC, Mitchell Dijks naar Willem II

29 augustus 2014 om 20:07
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: aanvaller Elson Hooi van NAC en de transfer van Mitchell Dijks naar Willem II.
Geschreven door

Hooi mag niet weg bij NACElson Hooi mag niet weg bij NAC. De Bredase aanvaller kon naar Cambuur, maar NAC laat Hooi niet gaan. "Hij gaat zijn minuten echt wel maken", laat NAC weten.
Mitchell Dijks naar Willem IIWillem II heeft zich versterkt met Mitchell Dijks. De 21-jarige verdediger komt over van Ajax, waar hij geen uitzicht had op speeltijd. Dijks ondertekende vrijdag een contract voor twee jaar. "Mitchell is een groot talent en we zijn blij dat we hem per direct hebben kunnen vastleggen", zei trainer Jurgen Streppel.
"Het is een speler met veel potentie en we hopen elkaar naar een hoger plan te tillen. Hij kan een belangrijk schakel in de verdediging zijn." Dijks maakte twee jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax, waarvoor hij in totaal negen officiële wedstrijden speelde. De linksback kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor sc Heerenveen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.