Ontvoerde dochter (14) Bredanaar Bart Vos teruggevonden in Mexico door John van den Heuvel

29 augustus 2014 om 21:54
nl
De dochter van Bredanaar Bart Vos, die vijf jaar geleden door haar moeder vanuit Maarssen werd ontvoerd, is weer terecht. De 14-jarige Ana-Christina is door de Eindhovense misdaadverslaggever John van den Heuvel opgespoord in Mexico, meldt De Telegraaf.
Geschreven door

Vos en Van den Heuvel werden na de hereniging van Vos en diens dochter vastgezet in een Mexicaanse cel. Familie van het meisje had de politie gewaarschuwd.
Van den Heuvel was met een team van het RTL-programma Ontvoerd in Mexico. De misdaadverslaggever werd samen met Vos, het team van RTL en Vos een avond en nacht vastgehouden in het bureau, meldt de Telegraaf.
Hereniging rechtmatigVrijdagmorgen kwamen Van den Heuvel, zijn team en Vos op vrije voeten door toedoen van de Nederlandse ambassade en advocaten die door het ministerie van Buitenlandse Zaken werden ingeschakeld. De hereniging tussen Ana-Christina en haar Bredase vader was namelijk rechtmatig.
Vos zocht jarenlang naar zijn dochter, die door zijn ex-vrouw voor een vakantie was meegenomen naar Mexico. Het meisje keerde nooit terug. Volgens Vos moet er nog veel gebeuren om het normale contact te herstellen. Hij liet wel weten dolblij te zijn met het terugvinden van zijn dochter.
OnplezierigVan den Heuvel noemde de arrestatie een 'onplezierige ervaring', maar hij heeft begrip voor de Mexicaanse autoriteiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.