SPORT ZATERDAG: 'PSV wil Isimat-Mirin huren van AS Monaco'

31 augustus 2014 om 01:37 • Aangepast 21 november 2020 om 22:48
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor hockeyer Muhammad Rizwan en een nieuw PSV-target.
Profielfoto van
Geschreven door

Balvirtuoos terug bij OZDe Pakistaan Muhammad Rizwan hockeyt ook aankomend seizoen bij Oranje Zwart in Eindhoven. Dat maakt de club op de website bekend. Eerder legde Oranje Zwart al Rizwans landgenoot Rashid Mehmood vast. De twee Pakistanen sluiten begin oktober aan bij de spelersgroep. De nieuwe hockeycompetitie begint volgende week zondag 7 september. OZ speelt die dag in en tegen Den Bosch.
Isimat-Mirin in belangstelling PSVPSV is rond met het Franse Monaco over de voorwaarden voor het huren van Nicolas Isimat-Mirin. PSV probeerde eerder Diego Reyes van FC Porto binnen te halen, maar die transfer ketste af. Het is volgens PSV-watcher van Thijs Slegers nu enkel nog aan de verdediger zelf of hij naar Eindhoven komt.

Wachten op privacy instellingen...

Zilver voor Laura de VaanOp de wereldkampioenschappen aangepast wielrennen (Paracycling) in Greenville (VS) heeft handbikester Laura de Vaan uit Uden de zilveren medaille op het onderdeel tijdrijden veroverd. De Duiste Andrea Eskau bleef haar met 14 seconden nipt voor en werd wereldkampioen. De wereldkampioenschappen duren nog tot en met maandag 1 september.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.