Video

Buurt in Helmond geschokt na overval met dodelijke afloop: '86-jarige Mien werd vastgebonden'

30 augustus 2014 om 13:52 • Aangepast 21 november 2020 om 22:48
nl
De gewelddadige overval vrijdagmiddag waarbij de hoogbejaarde Mien Graveland (86) uit Helmond om het leven kwam, heeft veel losgemaakt bij buurtbewoners van de vrouw. Zaterdag verschenen er bloemen bij het huis van het slachtoffer.
Profielfoto van
Geschreven door

De 86-jarige bewoonster van de Bestevaer kreeg vrijdagochtend bezoek van twee mannen die zich voordeden als medewerkers van een energiebedrijf. Toen ze de mannen binnenliet, ging het mis: ze werd zwaar mishandeld. Later die avond overleed ze.
'Vastgebonden'Een familielid vond haar later en sloeg alarm. Buurtbewoners hebben gehoord dat ze vastgebonden zat aan de keukentafel toen de hulpdiensten haar vonden. De politie wilde dat niet bevestigen.
Buurtbewoners laten weten aangeslagen te zijn over de dood van de vrouw. "Mien, wat hebben ze je aangedaan. Je was zo'n lieve, aardige vrouw", schrijft iemand op een briefje dat bij de woning ligt. "Doe de groeten aan Gerrit", staat er ook op het briefje, waarbij de schrijver waarschijnlijk op haar eerder overleden echtgenoot doelt.
Op zaterdag wordt er de hele dag onderzoek gedaan in en om het huis van de vrouw. De politie bewaakt de woning.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.