Sport maandag: transferdrukte op deadline day, Brenet opgeroepen voor Jong Oranje

1 september 2014 om 16:11 • Aangepast 21 november 2020 om 22:46
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor het laatste transfernieuws en Joshua Brenet.
Profielfoto van
Geschreven door

Vier nieuwelingen bij FC OssFC Oss heeft op de laatste dag van de transferperiode vier nieuwe spelers aangetrokken. Genaro Snijders (25), ex-Willem II, komt over van FC Dordrecht. De 27-jarige Bart van Brakel (ex-FC Den Bosch en FC Eindhoven) wordt overgenomen van FC Dordrecht. Renan Zanelli (22) en Ryan Sanusi (22) worden gehuurd van Willem II.

Wachten op privacy instellingen...


Vossebelt weg bij Willem IIWillem II heeft afscheid genomen van Niek Vossebelt. Het contract met de 23-jarige middenvelder is ontbonden. Vossebelt voetbalde sinds 2010 bij de Tilburgers.
Helmond Sport huurt HuttenHelmond Sport heeft aanvaller Lars Hutten aangetrokken. De 24-jarige voetballer wordt voor één seizoen gehuurd van Excelsior Rotterdam.
Broertje Rekik naar PSVVoetbalanalist Thijs Slegers meldt dat Omar Rekik komend seizoen voor PSV voetbalt. Het jongere broertje van Karim Rekik is pas 15 jaar en komt tijdelijk over van Manchester City. daar speelt hij in de jeugdopleiding.
Brenet opgeroepen voor Jong OranjePSV-verdediger Joshua Brenet is opgeroepen voor Jong Oranje. Hij vervangt Sven van Beek, die zich bij bondscoach Adrie Koster heeft afgemeld vanwege een buikspierblessure. Jong Oranje speelt donderdag tegen Jong Georgië in de Adelaarshorst in Deventer. Vier dagen later volgt de ontmoeting met de Slowaken in het stadion van Willem II in Tilburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.