Beelden van ramkraak met shovel in Tilburg, zware geldkluis nog steeds zoek

1 september 2014 om 20:57 • Aangepast 24 april 2020 om 16:53
nl
Een 300 kilo wegende kluis die is buitgemaakt bij een ramkraak met shovel in Tilburg is nog steeds zoek. De kluis werd gestolen bij tankstation Avia in stadsdeel Reeshof. Bureau Brabant toont beelden van de beveiligingscamera waarop te zien hoe de drie daders met een shovel het tankstation binnen reden.
Geschreven door

De vluchtauto van de daders, een zwarte BMW M3, is net als de kluis, niet teruggevonden.
BMW in Tilburg gestolenDie auto werd 10 april gestolen uit een parkeergarage aan de Kempenaarplaats in Tilburg. Twee dagen later haalden de daders een kentekenplaat weg van een BMW die geparkeerd stond in de parkeergarage van het Cenakel in Tilburg. De gestolen nummerplaat monteerden ze op de gestolen BMW.
De shovel werd eind april bij een bedrijf aan de Heieneinde in Tilburg gestolen. De laadschop werd een paar honderd meter verderop, bij een bedrijf aan de Selenakker verstopt. Vanuit daar reden de BMW en de shovel drie dagen later in de vroege ochtend naar het tankstation om de ramkraak te plegen.
Vooral muntgeld in kluisIn de gestolen kluis zat vooral muntgeld. De politie spreekt van enkele honderden euro's die zijn buitgemaakt.
Bij het bedrijf aan de Selenakker, waar de shovel was verstopt, vond de politie nog een gestolen BMW. Die bleek eerder in Volkel te zijn gestolen bij een autobedrijf. De politie onderzoekt waar die auto voor diende.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.