Arijan van Bavel uit Tilburg heeft genoeg van zijn typetje Adje

3 september 2014 om 14:46
nl
Komediant Arijan van Bavel uit Tilburg heeft genoeg van Adje, het typetje dat hij jarenlang speelde in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw. Dat meldt de website Mediacourant.nl.
Geschreven door

"Het is ooit begonnen als een grote grap. De eerste keren dat ik op televisie kwam, was mijn act voor velen iets ongrijpbaars, maar toch werd het door het publiek omarmd", zo tekent Mediacourant.nl op uit een interview in weekblad Party.
Nep of echt?Hij denkt dat het publiek dat nu niet meer zal doen. "Ik kan nu nóóit meer zo'n geintje uithalen als ik deed met Adje. Het zal niet lukken, want iedereen zal zich meteen afvragen of het nep of echt is."
Vooralsnog speelt hij geen Adje meer, maar hij weet ook dat hij 'nooit nooit' moet zeggen. Volgens Van Bavel is er nog steeds vraag naar zijn alter ego. In zijn vriendenkring wordt hij nog wel eens gevraagd of hij als Adje een evenement zou willen opluisteren.
Oranje blouseEen jaar geleden deed hij dat voor het laatst. "Toen ik weer in die oranje blouse liep, vond ik echter dat ik moest stoppen en voorlopig probeer ik me daar dan ook aan te houden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!